Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高梨痕
Go Lee-Han  ♂
 
Filmography (1937-1949)
 
  導演 (24 films)
    鴻運當頭 (1937)    
    女性之光 (1937)    
    少婦的瘋狂 (1937)    
    契女的秘密 (1937)    
    續白金龍 (1937)    
    荒唐老爺 (1937)    
    最後關頭 (1938)    
    苦盡甘來 (1938)    
    三娘汲水 (1938)    
    敗家子 (1938)    
    拗碎靈芝 (1938)    
    女戰士 (1938)    
    口花花 (1939)    
    夜光杯 (1939)    
    美人局 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    花公花婆 (1940)    
    卿何薄命 (1941)    
    國難財主 (1941)    
    弦斷曲終 (1943)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    青衫紅淚 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    大鬧廣昌隆 (1949)    
  編劇 (2 films)
    十月芥菜 (1939)    
    口花花 (1939)