Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王龍威
Johnny Wang Lung-Wei  ♂
Aliases:  王威,  黃龍威





 
Filmography (1974-2002)
 
  動作設計 (7 films)
    碼頭 (1983)    
    山東狂人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    殺出香港 (1988)    
    情義心 (1988)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
  導演 (9 films)
    山東狂人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    流氓英雄 (1986)    
    情義心 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    同根生 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    花街狂奔 (1992)    
  執行導演 (1 film)
    女男爵 (2000)    
  演員 (94 films)
    少林五祖 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    馬哥波羅 (1975) ... 都立丹
    少林寺 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 偽蒙軍
    八國聯軍 (1976) ... 李忠清
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    三少爺的劍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 歐陽鋒
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    殘缺 (1978) ... 萬總管
    南少林與北少林 (1978) ... 將軍
    冷血十三鷹 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 歐陽鋒
    血芙蓉 (1978) ... 金罡風子
    五毒 (1978) ... 王大老爺(知縣)
    七煞 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 鐵衣生
    爛頭何 (1979)    
    教頭 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    圓月彎刀 (1979) ... 不死神鷹
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 梁思貴
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    請帖 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    南北獅王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    武館 (1981)    
    長輩 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 張長官
    打擂台 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    魔 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    第一把交椅 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    山東狂人 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    茅山學堂 (1986) ... R
    A計劃續集 (1987) ... 歐心虎打手
    情義心 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    第一繭 (1989) ... 阿勇講數時另一幫派的大佬
    開心巨無霸 (1989) ... 診所劫匪
    駁腳差佬 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    蠍子 (1992)    
    雙龍會 (1992) ... 阿威
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 囚犯阿豹
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
    少林活寶貝 (1994)    
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 炳叔
    古惑仔之人在江湖 (1996) ... 威爺
    紅牆盜影 (1999)    
    玉蒲團之陽物性教 (1999)    
    玉蒲團四之雲雨山莊 (1999)    
    賭王千霸之逢賭必贏 (1999)    
    社團之撚位 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    賭王千霸之勝者為王 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
  編劇 (2 films)
    尖東梟雄 (1985)    
    山東狂人 (1985)