Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
艾迪
Eddie Chen  ♂
Aliases:  艾廸,  陳小明





 
Filmography (1974-2015)
 
  動作設計 (1 film)
    K王之王: 失控羔羊 (2004)    
  演員 (32 films)
    瘋狂大笨賊 (1974) ... 靚仔佳
    女人面面觀 (1974)    
    女人面面觀 (1974) ... 張佐治
    神女蕩婦綽頭王 (1975)    
    墮落經 (1975)    
    巴黎艷遇 (1975)    
    名女人奇異錄 (1976)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    大路強人 (1978)    
    大大小小一家春 (1980) ... 徐曼佐
    花靚仔 (1980)    
    山狗 (1980) ... 阿華
    忌廉溝鮮奶 (1981) ... 楊光
    煲車 (1981)    
    邊緣人 (1981) ... 何永潮
    熱浪 (1982)    
    投奎天堂 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    野狼幫 (1982)    
    鬼掩眼 (1983)    
    帶劍的小孩 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    魔胎 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    車魂 (1983)    
    我為你狂 (1984)    
    公僕 (1984)    
    淑女也瘋狂 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 宋敎仁
    獵鷹 (1989)    
    踏血尋梅 (2015)