Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊庭愷
Bernard Yang Ting-Kai
 
Filmography (2008-2018)
 
  監製 (7 films)
    全城熱戀 (2010)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    全球熱戀 (2011)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)    
    前任攻略 (2014)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  統籌 (1 film)
    遊龍戲鳳 (2009)    
  總策劃 (1 film)
    天降雄獅 (2015)    
  製片人 (1 film)
    開心魔法 (2011)    
  行政監製 (3 films)
    控城計 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    紐約紐約 (2016)    
  策劃 (16 films)
    非誠勿擾 (2008)    
    追影 (2009)    
    風聲 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    線人 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    星空 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    1942 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    畫皮II (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    三城記 (2015)    
  執行監製 (2 films)
    全球熱戀 (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)