Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉雅麗 (1)
Lau Nga-Lai  ♀





 
Filmography (1980-1990)
 
  演員 (31 films)
    滑稽時代 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    師爸 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    邊緣人 (1981) ... 阿愛
    大力小水手 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    大控訢 (1981)    
    幫規 (1982) ... 石夫人
    養鬼 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    上海灘續集 (1983)    
    我的媽媽 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    上海灘 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    瘋狂遊戲 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    再見王老五 (1989)    
    廟街皇后 (1990) ... 康妮