Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韋烈(1)
Wai Lit  ♂
Aliases:  煒烈,  轄 ?





 
Filmography (1975-2008)
 
  動作設計 (1 film)
    靚仔幹探 (1988)    
  導演 (2 films)
    火舞儷人 (1989)    
    轟天皇家將 (1992)    
  演員 (49 films)
    墮落經 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    跳灰 (1976) ... CID
    男妓女娼 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    變態女殺手 (1977)    
    財子名花星媽 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978) ... 阿輝
    非男飛女 (1978)    
    家法 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    灣仔四條女 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    猛龍福星 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    線人 (1981)    
    代代風流代代春 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    摩登大食懶 (1981)    
    青春1000日 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    養鬼 (1982)    
    小姐當差 (1983)    
    大鱷群英 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    禁果情花 (1986)    
    操行零分 (1986)    
    靚妹正傳 (1987)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    靚仔幹探 (1988) ... 劉幹探
    香港奇案之錶行大劫案 (1991)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    喋血危情 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    一千靈異夜之貼身噩夢 (1992)    
    鐳射劇場之雙雄會 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    血殺連環 (1993)    
    行規 (2000)    
    人間蒸發 (2000)    
    僱傭兵 (2000) ... 蔣生
    Fing頭K王之王 (2001)    
    黑勢力 (2008) ... 海龍
  編劇 (1 film)
    代代風流代代春 (1981)