Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文雅
Olivia Cheng Man-Nga  ♀





 
Filmography (1982-1991)
 
  演員 (20 films)
    神探光頭妹 (1982) ... 麥晶
    小生怕怕 (1982) ... 溫愛蓮
    瘋血 (1983)    
    少爺威威 (1983) ... 記者妙
    花心蘿蔔 (1984) ... 施絲
    全家福 (1984) ... 彬母
    孖襟兄弟 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    三十處男 (1984) ... 阿玲
    何必有我? (1985) ... KoKo
    女人風情話 (1985)    
    飛躍羚羊 (1986)    
    初一十五 (1986) ... 阿美
    富貴列車 (1986)    
    異鄉故事 (1987)    
    發達秘笈 (1989) ... 珍妮
    合家歡 (1989) ... 黃妻
    我未成年 (1989) ... 鄺青雲
    邊緣歲月 (1990) ... 謝雪慧
    藍色霹靂火 (1991)