Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區丁平
Tony Au Ting-Ping  ♂

 
Filmography (1980-2007)
 
  監製 (1 film)
    大鬧廣昌隆 (1993)    
  導演 (8 films)
    花城 (1983)    
    夢中人 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    何日君再來 (1991)    
    天台的月光 (1993)    
    南京的基督 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
  美術 (25 films)
    第一類型危險 (1980)    
    師爸 (1980)    
    山狗 (1980)    
    胡越的故事 (1981)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
    投奔怒海 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    三勇士 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    女人心 (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    重案組 (1993)    
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    天下無雙 (2002)    
    大丈夫2 (2006)    
    魔術男 (2007)    
  演員 (2 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
  服裝 (4 films)
    富貴列車 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
  編劇 (1 film)
    狂野生死戀 (1995)