Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅永暉
Law Wing-Fai
Aliases:  羅家輝,  羅永輝
 
Filmography (1982-2011)
 
  配樂 (21 films)
    投奔怒海 (1982)    
    花城 (1983)    
    女人心 (1985)    
    心動 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    青春怒潮 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    美國心 (1986)    
    香香公主 (1987)    
    書劍恩仇錄 (1987)    
    魔鬼天使 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    飆城 (1989)    
    鬼幹部 (1991)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    香港電影之父黎民偉 (2001)    
    桃姐 (2011)