Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊琦
Yang Qi (2)  ♂





 
Filmography (1968-1979)
 
  演員 (33 films)
    血城 (1968)    
    封神榜 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    黑白道 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    忍 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    少林高徒 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    天龍地虎 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    我父我夫我子 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    大風波 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    人比人笑死人 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    刺客 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    神捕 (1979)