Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌紅
Ling Hong
 
Filmography (2009-2018)
 
  製片 (12 films)
    繡春刀 (2014)    
    城市游戲 (2014)    
    將錯就錯 (2015)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    我的戰爭 (2016)    
    軒轅大帝 (2016)    
    逆轉之日 (2016)    
    我最好朋友的婚禮 (2016)    
    大唐玄奘 (2016)    
    洛杉磯搗蛋計劃 (2016)    
    美人魚 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)    
  監製 (3 films)
    我的老婆是只貓 (2013)    
    李可樂尋人記 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
  演員 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  策劃 (4 films)
    太平輪(上) (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    戰狼 II (2017)    
    捉妖記2 (2018)