Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳麗雲(1)
Chan Lai-Wan (1)  ♀





 
Filmography (1966-1979)
 
  演員 (27 films)
    山賊 (1966) ... 洪妻母夜叉
    辛十四娘 (1966) ... 薛太君
    塔裡的女人 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967) ... 朱母
    龍門三劍俠 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969) ... 楊老奶奶
    隱身女俠 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 柳氏
    忠義門 (1972)    
    串串風鈴響 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    愛的天地 (1973) ... 徐母
    雲河 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    藍橋月冷 (1975)    
    鬼嫁 (1976)    
    星語 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    法網追蹤 (1977)    
    楓林小雨 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)