Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區華漢
John Au Wa-Hon  ♂
Aliases:  歐華漢



 
Filmography (1979-1995)
 
  故事 (1 film)
    油脂甲由 (1979)    
  演員 (4 films)
    靚妹仔 (1982)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    歡樂時光 (1995) ... Sam
  策劃 (1 film)
    香港小姐寫真 (1987)    
  編劇 (12 films)
    奪棍 (1980)    
    2.5 cm (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    神探光頭妹 (1982)    
    猛鬼出籠 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    歡場 (1985)    
    午夜麗人 (1986)    
    歡樂5人組 (1987)    
    香港小姐寫真 (1987)