Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏文汐
Pat Ha Man-Jik  ♀
Aliases:  鄧麗群





 
Filmography (1982-2016)
 
  演員 (40 films)
    烈火青春 (1982) ... Kathy
    花城 (1983) ... 阿冰
    摩登衙門 (1983) ... Margaret
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超女兒
    無名火 (1984) ... 希迪
    唐朝豪放女 (1984) ... 魚玄機
    我愛羅蘭度 (1984) ... 小蚊
    花街時代 (1985) ... 水美麗
    花心紅杏 (1985) ... 懵妹之表妹
    鬼馬飛人 (1985) ... 馬老師
    替槍老豆 (1985) ... 婉君
    飛虎奇兵 (1985) ... 阿慧
    唐朝綺麗男 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    殺夫 (1986)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    糊塗妙賊小神偷 (1986)    
    天賜良緣 (1987) ... Jackie
    江湖龍虎鬥 (1987) ... 何卡希
    不夜天 (1987) ... 阿秋
    一屋兩妻 (1987) ... 惠康
    朝花夕拾 (1987) ... 陸宜&6262
    烽火佳人 (1987) ... 川島芳子
    女子監獄 (1988) ... 何家慧
    一妻兩夫 (1988) ... 惠康
    怨女 (1988) ... 銀娣
    血夜天使 (1988) ... 黃愛美-Amy
    亡命鴛鴦 (1988) ... 阿追
    金裝大酒店 (1988)    
    鬼媾人 (1989) ... 祥妻
    說謊的女人 (1989) ... 盛文月
    想飛 (2002) ... 玲母
    保衛戰隊之出動喇!朋友! (2011) ... 小雙母親
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    出軌的女人 (2011) ... 冰冰Alice (萬太)
    詭婚 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013) ... 劉倩
    京城81號 (2014)    
    魔宮魅影 (2016)    
    失心者 (2016)