Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
納豆
Na Dow  ♂
Aliases:  林郁智





 
Filmography (2008-2017)
 
  演員 (20 films)
    停車 (2008) ... 皮條客的小弟
    囧男孩 (2008)    
    愛你一萬年 (2010) ... Judy姊
    第四張畫 (2010) ... 小混混
    殺手歐陽盆栽 (2011) ... 張明賢
    第三個願望 (2012)    
    逆光飛翔 (2012) ... 胖老闆
    失戀事務所 (2012)    
    痞子英雄 (2012) ... 大保
    幸福快遞 (2013)    
    失魂 (2013)    
    穿越101 (2013)    
    天台 (2013) ... 豆花
    粉紅女郎 (2013)    
    十萬夥急 (2015)    
    神廚 (2016)    
    一路順風 (2016)    
    銷售奇姬 (2016)    
    擺渡人 (2016)    
    大佛普拉斯 (2017)