Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳文貴
Chan Man-Kwai
 
Filmography (1982-1996)
 
  故事 (2 films)
    販母案考 (1990)    
    變臉 (1996)    
  道具 (1 film)
    大陸行 (1988)    
  演員 (4 films)
    怒火風雲 (1982)    
    學校風雲 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    勇闖天下 (1990)    
  策劃 (1 film)
    法律無情 (1988)    
  編劇 (14 films)
    血中血 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    黃禍 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    紅外線 (1986)    
    師姐撞邪 (1986)    
    無牙殭屍 (1987)    
    法律無情 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    販母案考 (1990)    
    燒郎紅 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)