Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周冬雨
Zhou Dong-Yu  ♀





 
Filmography (2010-2019)
 
  演員 (27 films)
    山楂樹之戀 (2010)    
    湘江北去 (2011)    
    傾城之淚 (2011) ... 給力妹
    妙之異境巴黎 (2012)    
    宮鎖沈香 (2013) ... 兆佳沉香
    同桌的你 (2014)    
    心花路放 (2014)    
    指甲刀人魔 (2015)    
    那些女人 (2015)    
    關機一小時 (2015)    
    暴走神探 (2015)    
    老家伙 (2015)    
    少年班 (2015)    
    在世界的中心呼喚愛 (2015)    
    七月與安生 (2016)    
    謊言西西 (2016)    
    一切都好 (2016)    
    冰河追凶 (2016) ... 欣怡
    過年好 (2016)    
    年獸大作戰 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    奇門遁甲 (2017)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    動物世界 (2018) ... 劉青
    陽檯上 (2019)    
    少年的你 (2019)    
    武林怪獸 (2019)