Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周冬雨
Zhou Dong-Yu  ♀





 
Filmography (2010-2019)
 
  演員 (24 films)
    山楂樹之戀 (2010)    
    傾城之淚 (2011) ... 給力妹
    湘江北去 (2011)    
    妙之異境巴黎 (2012)    
    宮鎖沈香 (2013) ... 兆佳沉香
    同桌的你 (2014)    
    心花路放 (2014)    
    那些女人 (2015)    
    關機一小時 (2015)    
    暴走神探 (2015)    
    老家伙 (2015)    
    少年班 (2015)    
    在世界的中心呼喚愛 (2015)    
    指甲刀人魔 (2015)    
    謊言西西 (2016)    
    一切都好 (2016)    
    冰河追凶 (2016) ... 欣怡
    過年好 (2016)    
    年獸大作戰 (2016)    
    七月與安生 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    奇門遁甲 (2017)    
    縫紉機樂隊 (2017)    
    武林怪獸 (2019)