Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鵬程
Cheung Pang-Ching
 
Filmography (1977-2015)
 
  監製 (1 film)
    畫魂 (1994)    
  製片 (8 films)
    上海灘 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    多情雙寶環 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    楚留香大結局 (1983)    
    安安 (1984)    
    情敵蜜月 (2015)    
  演員 (2 films)
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    寒山飛狐 (1982)    
  策劃 (2 films)
    苦海女神龍 (1981)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
  出品人 (3 films)
    情人,看刀 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    情敵蜜月 (2015)