Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張國源
Cheung Kwok-Yuen  ♂




 
Filmography (1980-2000)
 
  副導演 (8 films)
    紅粉動江湖 (1981)    
    武林聖火令 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    布衣神相 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    無牙殭屍 (1987)    
    猛鬼山墳 (1989)    
  演員 (2 films)
    老泥妹 (1995)    
    血戀 (1995)    
  場記 (3 films)
    背叛師門 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    目無王法 (1981)    
  策劃 (1 film)
    屬雞的女人 (1993)    
  編劇 (12 films)
    武林聖火令 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    無牙殭屍 (1987)    
    一千靈異夜之靈魂實驗 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992)    
    一千靈異夜之轉世邪靈 (1992)    
    屬雞的女人 (1993)    
    午夜驚心 (1993)    
    原始武器 (1999)    
    驚幻奇案:尖東浮屍 (1999)    
    友情歲月山雞故事 (2000)