Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高偉蘭
Ko Wai-Lan  ♀
Aliases:  高惠蘭





 
Filmography (1937-1966)
 
  演員 (26 films)
    溫生才炸孚琦 (1937)    
    奇人奇遇 (1956)    
    珠江河畔 (1957) ... 三嬸
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    金枝玉葉 (1959)    
    大廈情殺案 (1959)    
    連理枝 (1960) ... 亞三
    五月雨中花(下集) (1960)    
    神童歷險記 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961) ... 韓媽
    落霞孤鶩 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    情比金堅 (1962) ... 奶媽
    胭脂賊 (1962)    
    苦雨春風 (1962) ... 奶媽
    患難真情 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962) ... 四婆
    大少奶 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    海棠紅 (1965) ... 二姑
    真假情人 (1965) ... 佣人
    喜結良緣 (1966) ... 三姑