Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳天星
Chen Tien-Xing  ♂




 
Filmography (2003-2016)
 
  製片 (1 film)
    終極硬漢 (2016)    
  監製 (1 film)
    功夫戰鬥機 (2013)    
  故事 (1 film)
    功夫戰鬥機 (2013)    
  導演 (5 films)
    功夫驕子 (2003)    
    截拳道 (2010)    
    雙截棍 (2012)    
    功夫戰鬥機 (2013)    
    終極硬漢 (2016)    
  演員 (9 films)
    功夫驕子 (2003)    
    英雄無界 (2003)    
    截拳道 (2010)    
    雙截棍 (2012)    
    藏寶圖的秘密 (2012)    
    劍囚 (2013)    
    功夫戰鬥機 (2013)    
    流金 (2016)    
    終極硬漢 (2016)    
  出品人 (2 films)
    功夫戰鬥機 (2013)    
    終極硬漢 (2016)