Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文珠
Wen Chu  ♀
Aliases:  絞珠





 
Filmography (1962-1973)
 
  演員 (20 films)
    舊情綿綿 (1962)    
    白賊七續集 (1962)    
    金色夜叉 (1963)    
    等你一年過一年 (1963)    
    落大雨彼日 (1964)    
    孤女凌波 (1964)    
    悲情城市 (1964)    
    悲情鴛鴦夢 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    溫泉鄉的吉他 (1966)    
    賣油郎(上集) (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    燒肉粽 (1969)    
    賣油郎(下集) (1969)    
    女狼鬼 (1971) ... 王美如
    太太的煩惱 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    美夢連床 (1972)    
    畸情 (1973)