Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白雪(2)
Pai Hsueh  ♀





 
Filmography (1958-1969)
 
  演員 (26 films)
    可憐的青春 (1958)    
    金色夜叉 (1963)    
    等你一年過一年 (1963)    
    鹽田區長 (1964)    
    做鬼也風流 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    浪人與女學生 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    六個嫌疑犯 (1965)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    大色藝妲 (1966)    
    西城阿哥 (1966)    
    多子餓死爸 (1966)    
    金色情奪戰 (1966)    
    賊新娘 (1966)    
    深山林內 (1966)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    普士遍 (1967)    
    三劍王 (1967)    
    歌女情淚 (1967)    
    怪俠燒酒仙 (1967)    
    獨眼貓 (1968)    
    今天要回家 (1969)    
    賣油郎(上集) (1969)    
    賣油郎(下集) (1969)