Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳靜 (2)
Dada Chan Ching  ♀





 
Filmography (2008-2019)
 
  演員 (30 films)
    圍城 (2008)    
    人間喜劇 (2010) ... 小明星
    潮性辦公室 (2011) ... 智賢
    宅男總動員之女神歸來 (2011) ... 靜靜
    喜愛夜蒲 (2011) ... Cat
    我愛香港 (2011) ... 街坊
    幹爹 (2012)    
    宅幸福 (2012)    
    低俗喜劇 (2012) ... 徐家欣
    重口味 (2013) ... 2)Moon
    媽咪 (2013)    
    飛虎出征 (2013) ... 陳小靜
    迷離夜 (2013) ... 鬼
    Z風暴 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    我們遇見松花湖 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    浮華宴 (2015) ... Sexy
    吉星高照2015 (2015)    
    魔卡行動 (2015)    
    此情此刻 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    春嬌救志明 (2017)    
    空手道 (2017)    
    八步半喜怒哀樂 (2018)    
    恭喜八婆 (2019)    
    BABY復仇記 (2019)    
    P風暴 (2019)