Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊一笑
Yang Yi-Hsiao
Aliases:  揚一笑
 
Filmography (1956-1971)
 
  化妝 (3 films)
    十二寡婦征西 (1962)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    鹽田區長 (1964)    
  導演 (2 films)
    第一特獎 (1959)    
    紅鞋 (1959)    
  演員 (14 films)
    薛平貴與王寶釧 (1956)    
    薛平貴與王寶釧 (續集) (1957)    
    薛平貴與王寶釧(第三集) (1957)    
    金壼玉鯉 (1958)    
    十二寡婦征西 (1962)    
    三羅漢哭倒乞食洞 (1963)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    一寸法師 (1963)    
    鹽田區長 (1964)    
    孝女的願望 (1965)    
    黃昏七點半 (1965)    
    風流三兄弟 (1965)    
    丈夫與生育 (1969)    
    情婦 (1971)