Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古月(1)
Gu Yue (1)  ♂





 
Filmography (1981-2001)
 
  演員 (17 films)
    西安事變 (1981) ... 毛澤東
    四渡赤水 (1983) ... 毛澤東
    彭大將軍 (1988) ... 毛澤東
    開國大典 (1989) ... 毛澤東
    大決戰第二部:淮海戰役 (1991)    
    大決戰:遼沈戰役 (1991)    
    大決戰第三部:平津戰役 (1991)    
    毛澤東的故事 (1993) ... 毛澤東
    決戰之後 (1993) ... 毛澤東
    重慶談判 (1994)    
    七七事變 (1995) ... 毛澤東
    旭日驚雷 (1997)    
    大轉折 (1997) ... 毛澤東
    大轉折(上集)鏖戰魯西南 (1997)    
    大進軍席捲大西南 (1998) ... 毛澤東
    相伴永遠 (2000)    
    走出西柏坡 (2001) ... 毛澤東