Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國華(1)
Chan Kwok-Wah (1)
 
Filmography (1937-1968)
 
  監製 (1 film)
    出牆紅杏 (1941)    
  副導演 (2 films)
    怨女望夫歸 (1939)    
    春閨三鳳 (1941)    
  導演 (25 films)
    血染斷腸碑 (1949)    
    鐵羅漢勇救玉觀音 (1949)    
    胡惠乾打機房 (1950)    
    奇俠雌雄劍(上集) (1950)    
    奇俠雌雄劍(下集) (1951)    
    歌唱新美人計 (不愛江山愛美人) (1952)    
    飛刀黑頭陀續集 (1953)    
    歷刼英雄 (1953)    
    五鼠大鬧百花樓 (1953)    
    寶劍金釵 (1954)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    九指怪魔 (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    棒打薄情郎 (1955)    
    血洗少林刀 (1955)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
    陳萬年再世姻緣 (1956)    
    黑海擒凶 (1962)    
    十三號情報員 (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965)    
    紫電神風劍 (1965)    
    秘密客 (1966)    
    矇查查發達 (1968)    
  演員 (2 films)
    七十二行 (1937)    
    妻多夫賤續集 (1937) ... 九子
  編劇 (10 films)
    鐵羅漢勇救玉觀音 (1949)    
    奇俠雌雄劍(上集) (1950)    
    鐵馬騮 (1955)    
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956)    
    黑海擒凶 (1962)    
    十三號情報員 (1964)    
    海角驚魂 (1964)    
    紫電神風劍 (1965)    
    秘密客 (1966)    
    矇查查發達 (1968)