Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇靜雯
So Jing-Man  ♀
Aliases:  蘇靖琳

 
Filmography (1982-2005)
 
  導演 (2 films)
    鬥氣小神仙 (1985)    
    午夜驚心 (1993)    
  場記 (2 films)
    拍拖更 (1982)    
    檸檬可樂 (1982)    
  策劃 (1 film)
    魔鬼天使 (1987)    
  副導演 (7 films)
    男與女 (1983)    
    開心鬼 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    最佳福星 (1986)    
    小小小警察 (1989)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    力王 (1992)    
  監製 (1 film)
    午夜驚心 (1993)    
  執行導演 (1 film)
    開心勿語 (1987)    
  演員 (3 films)
    小小小警察 (1989)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    千杯不醉 (2005)    
  編劇 (3 films)
    怕醜仔 (1983)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    國產雪蛤威龍 (1996)