Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小戽斗
Hsiao Hou-Tao  ♂
Aliases:  歐藏喜,  曉厚道,  小戽鬥





 
Filmography (1971-2016)
 
  演員 (65 films)
    禁春 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    打破地獄門 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    愛的賊船 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    情竇初開 (1978)    
    春寒 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    歡樂群英 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    十八般武藝 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    探獄 (1982)    
    人肉戰車 (1982)    
    大遠景 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    海灘的一天 (1983)    
    搭錯車 (1983)    
    黑白珠 (1983)    
    看海的日子 (1983) ... 白玫大哥
    活寶行大運 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    天天天藍 (1984)    
    夢斷情天 (1985)    
    台北神話 (1985)    
    好小子II (1986)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986) ... 阿郎
    天靈靈.地靈靈 (1986)    
    校樹青青 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    大頭仔 (1988)    
    過河小卒 (1990)    
    五湖四海 (1992)    
    十八 (1993)    
    戲夢人生 (1993)    
    流浪舞台 (1995)    
    辣妹天使 (1998)    
    超級模範生 (2003)    
    野蠻小子 (2003)    
    猴死囝仔 (2003)    
    瞎•戀•舞 (2009) ... 里長伯
    寶島漫波 (2011) ... 拾荒老人
    不倒翁的奇幻旅程 (2012)    
    志氣 (2013) ... 阿添伯
    大稻埕 (2014)    
    浪子單飛 (2014)    
    痞子遇到愛 (2014)    
    找到 (2016)