Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭裕玲
Carol Cheng Yu-Ling  ♀





 
Filmography (1983-2002)
 
  演員 (53 films)
    花城 (1983) ... 夏菁
    你情我願 (1986) ... 汪蝶蝶小姐
    美男子 (1987) ... 伍小姐
    精裝追女仔 (1987) ... 美容師
    天賜良緣 (1987) ... 金如意
    神奇兩女俠 (1987) ... 梁好逑
    撞邪先生 (1988) ... 曾小雨
    三人世界 (1988) ... 朱麗娥
    法中情 (1988) ... 葉穎文
    特警屠龍 (1988) ... 雪玲
    最佳損友闖情關 (1988) ... Feliciana
    吉屋藏嬌 (1988) ... 嘉雯
    赤膽情 (1988)    
    女子監獄 (1988) ... 大家姐
    月亮 星星 太陽 (1988) ... Porsche
    八星報喜 (1988) ... 飄紅
    最佳男朋友 (1989) ... 樂家琪
    夜瘋狂 (1989)    
    小男人周記 (1989) ... Ann
    火燭鬼 (1989) ... 阿玲
    神勇雙妹嘜 (1989) ... 梁山伯
    單身貴族 (1989) ... Fion張
    打工狂想曲 (1989) ... Becky
    祝福 (1990) ... 貝寶如
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    三人新世界 (1990) ... 朱麗娥
    表姐,你好野! (1990) ... 鄭碩男
    錯在新宿 (1990) ... 許鞍華(Ann Hui)
    BB 30 (1990) ... 鄭可愛
    古惑大律師 (1990)    
    表姐,妳好野!續集 (1991) ... 鄭碩男
    飛鷹計劃 (1991) ... Ada
    表姐,妳玩野! (1991) ... 鄭碩男
    豪門夜宴 (1991) ... MIMI
    黐線枕邊人 (1991) ... 鄭玲玲
    契媽唔易做 (1991) ... 張文靜
    賭霸 (1991) ... 有喜(賭霸)
    草莽英雌 (1992) ... 阿Dee/石堅
    我愛扭紋柴 (1992) ... 郭飛螢
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992) ... 鄭碩南
    三人做世界 (1992) ... 朱麗娥
    阿二一族 (1992) ... 辛阿儀(阿儀)
    噴火女郎 (1992) ... TRACY
    吳三桂與陳園園 (1992) ... 吳三桂
    兩廂情願 (1993) ... 李帶好
    黃蜂尾後針 (1993) ... 劉豔娥
    武俠七公主 (1993) ... 牛娃
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993) ... 雙番東
    表姐,妳好野!4 (1994) ... 鄭碩男
    大富之家 (1994) ... 何守貞
    花橋榮記 (1998) ... 榮蓉
    慳錢家族 (2002) ... Diana