Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮世雄
Raymond Fung Sai-Hung  ♂
Aliases:  馮世維





 
Filmography (1981-1999)
 
  製片 (6 films)
    追女仔 (1981)    
    不准掉頭 (1981)    
    彩雲曲 (1982)    
    難兄難弟 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
  導演 (3 films)
    為你鍾情 (1985)    
    八喜臨門 (1986)    
    你OK,我OK! (1987)    
  演員 (20 films)
    難兄難弟 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    開心鬼 (1984) ... 校長有口臭
    英倫琵琶 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    為你鍾情 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    你OK,我OK! (1987)    
    富貴逼人 (1987) ... 老馮
    轟天龍虎會 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    女兒紅 (1995)    
    黑俠 (1996)    
    暴劫傾情 (1996)    
    陰魂不散 (1999)    
  策劃 (14 films)
    陰陽錯 (1983)    
    開心鬼 (1984)    
    聖誕快樂 (1984)    
    開心鬼放暑假 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    買起曼克頓 (1992)    
    暴劫傾情 (1996)    
    小倩 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
  編劇 (4 films)
    陰陽錯 (1983)    
    聖誕快樂 (1984)    
    為你鍾情 (1985)    
    龍在江湖 (1986)