Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸小芬
Lu Hsiao-Fen  ♀
Aliases:  張淑芬





 
Filmography (1981-2005)
 
  演員 (37 films)
    上海社曾 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    失節 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    女賊 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    誘惑 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    看海的日子 (1983) ... 白玫
    黑玫瑰 (1983)    
    嫁妝一牛車 (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    在室男 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    舞女 (1985)    
    賣妻 (1985)    
    海潮的故事 (1986) ... 寡婦
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    流浪少年路 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    二手貨 (1986)    
    黃花閨男 (1986)    
    老虎來了 (1986)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    Official Exterminator: Kill for Love (1987)    
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988)    
    桂花巷 (1988) ... 剔紅
    沒卵頭家 (1989)    
    晚春情事 (1989)    
    客途秋恨 (1990) ... 葵子
    販母案考 (1990)    
    十八 (1993)    
    小卒戰將 (1999)    
    今生有約 (2000)    
    台灣黑電影 (2005)