Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬如風
Ma Yu-Feng  ♂





 
Filmography (1978-2017)
 
  演員 (30 films)
    七十二煞星 (1978)    
    野貓八翻 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    黑色大亨 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    七武士 (1982)    
    動員令 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    看海的日子 (1983) ... 阿榕
    討海的人 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    霧裡的笛聲 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    唐山過台灣 (1986)    
    應召女郎 (1987)    
    菜刀與六個朋友 (1988)    
    沒卵頭家 (1989)    
    報告班長3 (1994) ... 第三營第三連連長
    流浪舞台 (1995)    
    林北小舞 (2017)