Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方龍
Fang Long  ♂





 
Filmography (1980-1995)
 
  演員 (27 films)
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    冬梅 (1980) ... 陳阿發
    看海的日子 (1983) ... 村人
    太妹檔案 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    夢斷情天 (1985)    
    彰化脫褲莊 (1985)    
    心變 (1988)    
    稻草人 (1988)    
    東京俏姑娘 (1988)    
    陰間響馬,吹鼓吹 (1988) ... 水成-阿桃父
    龍發堂 (1988)    
    媽媽再愛我一次 (1988)    
    情鎖高危日 (1988)    
    香蕉天堂 (1989) ... 阿祥
    沒卵頭家 (1989)    
    小小免當兵 (1989)    
    校園青春樂 (1989)    
    00.99大發財 (1989)    
    魯冰花 (1989) ... 校長
    春秋茶室 (1990)    
    過河小卒 (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    豆花女 (1992)    
    密室禁銅12小時 (1994)    
    紅柿子 (1995)