Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李麗珍(1)
Rachel Lee Lai-Chun  ♀





 
Filmography (1984-2015)
 
  演員 (84 films)
    第8站 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    聖誕快樂 (1984) ... 阿珍
    停不了的愛 (1984) ... MIMI
    開心鬼 (1984) ... 林小花
    鬼馬飛人 (1985) ... 嘟嘟
    開心樂園 (1985) ... 冇膽珍
    瘋狂遊戲 (1985) ... 林鳳芝
    為你鍾情 (1985) ... 余麗珍
    八喜臨門 (1986) ... 麥當娜
    痴心的我 (1986) ... 阿珍
    最愛 (1986)    
    戀愛季節 (1986) ... ICY
    鬼馬校園 (1987) ... 李時珍
    富貴逼人 (1987) ... 來弟
    你OK,我OK! (1987)    
    最後勝利 (1987) ... MIMI
    殭屍叔叔 (1988) ... 菁菁
    嘩鬼學校 (1988) ... 李麗珍
    繼續跳舞 (1988) ... 朱芸芸
    富貴再逼人 (1988) ... 來弟 (二女)
    猛鬼佛跳牆 (1988) ... 珍
    合家歡 (1989) ... 廣告女郎
    富貴再三逼人 (1989) ... 來弟
    小小小警察 (1989) ... 空中小姐
    我未成年 (1989) ... 羅敏兒
    追女重案組 (1989) ... 蘇幗英/英姐
    玩命雙雄 (1990)    
    紅場飛龍 (1990) ... 紫炎珠
    監獄不設防 (1990) ... 陳珍
    快樂的小雞 (1990) ... PK
    開心鬼救開心鬼 (1990) ... 梅
    阿修羅 (1990) ... 珍
    馬路英雄 (1991)    
    上海1920 (1991)    
    豪門夜宴 (1991) ... 驃叔女兒
    地下兵工廠 (1991)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 雷珍珍 (來弟)
    音樂殭屍 (1992) ... 珠珠
    家有囍事 (1992) ... 常歡情人
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    夏日情人 (1992) ... 阿珍
    龍騰四海 (1992)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993) ... 阿珍 (Jane)
    人鬼搭檔 (1993)    
    愛的精靈 (1993) ... 凌貝嘉
    人生得意衰盡歡 (1993) ... 李倩兒
    笑俠楚留香 (1993)    
    馬路天使 (1993)    
    郎心如鐵 (1993) ... Annie
    少年衛斯理之天魔之子 (1993)    
    風塵三女俠 (1994) ... 阿珍
    少年衛斯理II聖女轉生 (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994) ... 阿珍
    驚夢魂 (1995) ... 方芷
    馬路英雄II非法賽車 (1995) ... Carman
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... 波子
    玉蒲團II玉女心經 (1996) ... 西門柔
    旺角渣Fit人 (1996) ... 分飾茶餐廳, 車仔麵
    血腥Friday (1996) ... Maggie
    四個32A和一個香蕉少年 (1996) ... Minnie
    千言萬語 (1999) ... 蘇鳳娣
    創業玩家 (2000) ... 李麗珍
    殺科 (2001)    
    七號差館 (2001) ... Oscar
    陰陽愛 (2001) ... Winnie
    聊齋新誌 (2001)    
    飄忽男女 (2002) ... Coco
    母親快樂 (2002)    
    我愛一碌葛 (2002) ... 鯪魚球
    花園街1號 (2002) ... Rachel
    水滸笑傳之黑店尋寶 (2003) ... 武松
    我的麻煩老友 (2003) ... 阿童
    水滸笑傳之金球疑案 (2003) ... 武松
    給他們一個機會 (2003) ... 酒店職員
    槍緣 (2004)    
    功夫老爸 (2004) ... 兒媳
    新水滸英雄傳 (2005) ... 孫二娘
    魔幻賭船 (2005) ... 路華蘭
    真心特警 (2006)    
    野·良犬 (2007) ... 宏母
    綻碩 (2009) ... 阿水
    開心魔法 (2011) ... 畢野武之母
    紀念日 (2015)