Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘源良
Calvin Poon Yuen-Leung  ♂



 
Filmography (1984-2016)
 
  副導演 (4 films)
    英倫琵琶 (1984)    
    阿福的禮物 (1984)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    亂世兒女 (1990)    
  故事 (1 film)
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
  導演 (3 films)
    戀愛季節 (1986)    
    出軌的女人 (2011)    
    影子愛人 (2012)    
  美術 (1 film)
    出軌的女人 (2011)    
  配樂 (1 film)
    龍的心 (1985)    
  演員 (22 films)
    英倫琵琶 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    女人心 (1985)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    狂野生死戀 (1995) ... 阿虎
    香江花月夜 (1995) ... Poon
    基佬40 (1997) ... 羅同事
    阿虎 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    蝴蝶 (2004) ... 咖啡室男子
    黑白道 (2006) ... Jimmy
    神鎗手 (2009) ... 警司
    同門 (2009) ... Jimmy
    火龍 (2010)    
    微交少女 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 陳耀
    激戰 (2013)    
    江湖悲劇 (2016)    
  策劃 (2 films)
    補鑊英雄 (1985)    
    亂世兒女 (1990)    
  編劇 (14 films)
    英倫琵琶 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    戀愛季節 (1986)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    亂世兒女 (1990)    
    霧都情仇 (1992)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    郎心如鐵 (1993)    
    狂野生死戀 (1995)    
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    出軌的女人 (2011)    
    末日派對 (2013)