Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘源良
Calvin Poon Yuen-Leung  ♂




 
Filmography (1984-2018)
 
  副導演 (4 films)
    阿福的禮物 (1984)    
    英倫琵琶 (1984)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    亂世兒女 (1990)    
  故事 (1 film)
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
  導演 (4 films)
    戀愛季節 (1986)    
    出軌的女人 (2011)    
    影子愛人 (2012)    
    聖荷西謀殺案 (2018)    
  美術 (1 film)
    出軌的女人 (2011)    
  配樂 (1 film)
    龍的心 (1985)    
  演員 (22 films)
    英倫琵琶 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    女人心 (1985)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    雙龍會 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    香江花月夜 (1995) ... Poon
    狂野生死戀 (1995) ... 阿虎
    基佬40 (1997) ... 羅同事
    火武耀揚 (2000)    
    阿虎 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    蝴蝶 (2004) ... 咖啡室男子
    黑白道 (2006) ... Jimmy
    神鎗手 (2009) ... 警司
    同門 (2009) ... Jimmy
    火龍 (2010)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 陳耀
    激戰 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    江湖悲劇 (2016)    
  策劃 (2 films)
    補鑊英雄 (1985)    
    亂世兒女 (1990)    
  編劇 (14 films)
    英倫琵琶 (1984)    
    補鑊英雄 (1985)    
    戀愛季節 (1986)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    亂世兒女 (1990)    
    霧都情仇 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    郎心如鐵 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    狂野生死戀 (1995)    
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    出軌的女人 (2011)    
    末日派對 (2013)