Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周起
Zhou Qi  ♂

 
Filmography (1939-1986)
 
  演員 (28 films)
    小俠女 (1939)    
    紅粉金戈 (1940) ... 張忠
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 惠明
    蘇三艷史 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 王大狗
    新美人計 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    春 (1942)    
    快樂天使 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 沈麻子
    錦繡前程 (1943)    
    重逢 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 沈麻子
    凌波仙子 (1943) ... 王忠甫
    萬紫千紅 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    古園艶屍 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    夜鶯曲 (1949)    
    再生鳳凰 (1951)    
    兇手 (1952)    
    城南舊事 (1983) ... 駱駝隊主人
    大上海1937 (1986) ... 高老太爺