Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
猛丁哥
Mang Ding-Goh  ♂
Aliases:  孟丁哥





 
Filmography (1973-2002)
 
  動作設計 (7 films)
    零點三八 (1980)    
    傷人十七 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    9 to 3 靚女登場 (1986)    
    四海遊俠 (1992)    
    慾海花 (1993)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
  副導演 (2 films)
    四海遊俠 (1992)    
    慾海花 (1993)    
  演員 (71 films)
    女警察 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    雙拳道 (1973)    
    一山五虎 (1974)    
    強中更有強中手 (1975)    
    少林門 (1976)    
    爆破 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    四二六 (1977)    
    四二八 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    一零八 (1978)    
    出籠馬騮 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    鬼咁過癮 (1979) ... 功夫鬼
    豬仔血淚 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    手扣 (1979)    
    七煞 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    六三三 (1979) ... 王忠漢
    白馬黑七 (1979)    
    著錯草鞋走錯路 (1979)    
    零點三八 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    風塵 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    大力小水手 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    青蓮青年 (1984)    
    妙探孖寶 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    四大天王 (1987)    
    殺出黃國 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    奇兵 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    生在江湖 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    賭謀計中計 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    三級七日情 (1992)    
    強姦案中案 (1993)    
    西大天王 (1993)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    鴨之一族 (1993)    
    玉女性重傷 (1993)    
    慾海花 (1993)    
    偷情保護今 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    性愛韋小寶之玩女大王 (1994)    
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
    地下賭王 (1994)    
    黑社會.com (2000)    
    火辣師妹 (2002)