Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳慶嘉
Chan Hing-Kar  ♂
Aliases:  阿寬


 
Filmography (1984-2017)
 
  導演 (12 films)
    絕世好Bra (2001)    
    絕世好B (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    戀情告急 (2004)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    愛您 (2014)    
  策劃 (4 films)
    錯在新宿 (1990)    
    神探馬如龍 (1991)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
  執行監製 (1 film)
    蕩寇風雲 (2017)    
  出品人 (3 films)
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    人間喜劇 (2010)    
  監製 (26 films)
    我老婆唔係人 (1991)    
    天旋地戀 (1999)    
    江湖告急 (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    絕世好B (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    單身部落 (2007)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    超級經理人 (2013)    
    豪情2 (2014)    
    龍鳳風雲 (2015)    
    點五步 (2016)    
    某一天某地點再見 (2016)    
    老笠 (2016)    
    追捕 (2017)    
  故事 (5 films)
    小男人周記 (1989)    
    豪情 (2003)    
    內衣少女 (2008)    
    超級經理人 (2013)    
    豪情2 (2014)    
  演員 (2 films)
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    超級經理人 (2013)    
  編劇 (45 films)
    緣份 (1984)    
    愛情麥芽糖 (1984)    
    英雄本色 (1986)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    吳三桂與陳園園 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    香港淪陷 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    熱血最強 (1997)    
    殺手之王 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    天旋地戀 (1999)    
    戀戰沖繩 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    絕世好Bra (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好B (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    愛在陽光下 (2003)    
    炮製女朋友 (2003)    
    千機變 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    大事件 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    豪情2 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    喵星人 (2017)