Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧浩光
Anthony Tang Ho-Gwong  ♂





 
Filmography (1984-2008)
 
  演員 (22 films)
    少女日記 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985) ... 大隻
    哈林行動 (1986)    
    茅山學堂 (1986) ...
    冒牌大賊 (1986)    
    天賜良緣 (1987)    
    捕風漢子 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    流金歲月 (1988)    
    警察也移民 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    香港奇案之黑錢年代 (1991)    
    八大毒梟 (1991)    
    一千靈異夜之血追憶 (1992)    
    愛不完 (1992) ... 亞Mark
    靈界誘惑 (1992)    
    一千靈異夜之護花使者 (1992)    
    外賣情人 (1992)    
    一千靈異夜之靈魂實驗 (1992)    
    香港奇案之AK47 (1992)    
    第六感 (2003)    
    機動部隊伙伴 (2008)