Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥嘯霞
Mak Siu-Ha  ♂

 
Filmography (1933-1940)
 
  導演 (12 films)
    良心 (1933)    
    扭計祖宗 (1934)    
    繁華夢 (1934)    
    半開玫瑰 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    大戰之前夜 (1937)    
    銀月金星 (1937)    
    三千女明星 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    花木蘭 (1939)    
    血灑桃花扇 (1940)    
    血濺桃花扇 (1940)    
  演員 (7 films)
    良心 (1933)    
    生活 (1935)    
    毒玫瑰 (1935)    
    摩登新娘 (1935)    
    鄉下佬遊埠 (鄉下女遊埠) (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    海國皇后 (1936)    
  編劇 (9 films)
    半開玫瑰 (1935)    
    荼薇香 (1936)    
    大戰之前夜 (1937)    
    銀月金星 (1937)    
    最後關頭 (1938)    
    三千女明星 (1938)    
    花木蘭 (1939)    
    血灑桃花扇 (1940)    
    血濺桃花扇 (1940)