Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉江(1)
Lau Kong (1)  ♂
Aliases:  劉剛





 
Filmography (1967-2015)
 
  副導演 (1 film)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
  演員 (69 films)
    花落水流紅 (1967) ... 阿對
    太極門 (1968)    
    燕娘 (1969) ... 鏢師
    龍吟虎嘯 (1969)    
    觀音客棧 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    劍魂 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    伏虎榜 (1972)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    無情街 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    忠烈圖 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    龍家將 (1976)    
    撈過界 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 姜鳳樓
    投奎天堂 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    盜腦耇 (1982)    
    一脫求生 (1984)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    龍虎風雲 (1987) ... 周警司
    我要逃亡 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    專釣大鱷 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991) ... 亞劉
    跛豪 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    拳王 (1991)    
    一觸即發 (1991) ... 姜Sir
    鬼幹部 (1991)    
    丐世英雄 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    廟街十二少 (1992) ... 顏同
    辣手神探 (1992) ... 明心醫院院長
    群星會 (1992) ... 劉 江(司馬縱橫)
    天長地久 (1993)    
    濟公 (1993) ... 李茂春
    青蛇 (1993)    
    溶屍奇案 (1993) ... 曾志毅
    馬神 (1994)    
    夢差人 (1994) ... 張Sir
    再世情未了 (1995) ... 秦寶劍
    九龍皇后 (2000)    
    親密殺機 (2003) ... 程福全
    惡男事件 (2008) ... 福伯
    証人 (2008) ... 星洲全
    線人 (2010) ... 阿雪父親
    飛虎出征 (2013)    
    猛龍特囧 (2015)