Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉信義(1)
Liu Xin-Yi  ♂



 
Filmography (1982-2015)
 
  製片 (11 films)
    晁盖 (2011)    
    菜園子張青 (2012)    
    旱地忽律朱貴 (2013)    
    神算子蔣敬 (2013)    
    喪門神鮑旭 (2013)    
    沒羽箭張清 (2014)    
    醜郡馬宣贊 (2014)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    鄆城風雲 (2015)    
  監製 (4 films)
    一石二鳥 (2005)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    盧俊義生擒史文恭 (2015)    
    鄆城風雲 (2015)    
  導演 (25 films)
    赤發鬼劉唐 (2011)    
    晁盖 (2011)    
    菜園子張青 (2012)    
    喪門神鮑旭 (2013)    
    大刀關勝 (2013)    
    金大堅與蕭讓 (2013)    
    神算子蔣敬 (2013)    
    霹靂火秦明 (2013)    
    水滸人物譜之轟天雷凌振 (2013)    
    石將軍石勇 (2013)    
    小旋風柴進 (2013)    
    旱地忽律朱貴 (2013)    
    玉麒麟盧俊義 (2013)    
    鬼臉兒杜興 (2013)    
    一枝花與鐵臂膊 (2013)    
    鐵面孔目裴宣 (2013)    
    沒羽箭張清 (2014)    
    青眼虎李雲 (2014)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    險道神鬱保四 (2014)    
    醜郡馬宣贊 (2014)    
    盧俊義生擒史文恭 (2015)    
    鄆城風雲 (2015)    
  演員 (7 films)
    逆光 (1982)    
    血•總是熱的 (1983)    
    漂泊奇遇 (1985) ... 夜白飛
    鴛鴦樓 (1987)    
    有話好好說 (1997)    
    我叫劉躍進 (2008)    
    晁盖 (2011)    
  出品人 (15 films)
    晁盖 (2011)    
    菜園子張青 (2012)    
    旱地忽律朱貴 (2013)    
    鐵面孔目裴宣 (2013)    
    一枝花與鐵臂膊 (2013)    
    神算子蔣敬 (2013)    
    響尾伏魔棒 (2014)    
    險道神鬱保四 (2014)    
    醜郡馬宣贊 (2014)    
    青眼虎李雲 (2014)    
    沒羽箭張清 (2014)    
    顧大嫂與孫新 (2014)    
    金錢豹子湯隆 (2014)    
    鄆城風雲 (2015)    
    盧俊義生擒史文恭 (2015)