Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳震雷
Chen Jen-Lei  ♂
Aliases:  陳雷





 
Filmography (1974-1995)
 
  演員 (22 films)
    硬漢命一條 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    火燒少林寺 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    出外人 (1983)    
    開車大吉 (1984)    
    老莫的第二個春天 (1984)    
    蠻牛的兒子 (1984)    
    舞女 (1985)    
    母牛一條 (1986)    
    黑皮與白牙 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    大頭仔 (1988) ... 三郎
    企業流氓 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    與狼共愛 (1991)    
    新搭錯車 (1995)