Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何鹿影
Ho Luk-Ying
 
Filmography (1937-1982)
 
  攝影 (130 films)
    時代先鋒 (1937)    
    幾度春風 (1948)    
    四代同堂 (1948)    
    香港殺人王 (1948)    
    有冤無路訴 (1949)    
    董小宛 (1950)    
    冷落斷腸花 (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    烏龍將軍 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    梵宮情淚 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    飄零燕 (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    唔嫁 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    一帆風順 (1951)    
    紅菱血(上集) (1951)    
    冷落春宵 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    王魁與桂英 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    龍鳳花燭 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    迷宮四妖 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    拜錯石榴裙 (1952)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    難為了爸爸 (1952)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    孽海情天 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    莫忘今宵 (1953)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    小白菜 (1955)    
    夜歸人 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    斷腸風月 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    春光無限好 (1957)    
    秋鳳 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    天河配 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    七彩蝴蝶精 (1958)    
    蛇女思凡 (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    六月雪 (1959)    
    貴婦風流 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    喜相逢 (1960)    
    後門 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    考道 (1960)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    三戰定江山 (1961)    
    盲目的愛情 (1961)    
    南北和 (1961)    
    沉冤得雪 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    琴台淚影 (1962)    
    一段情 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    荷花 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    一曲難忘 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    黃金島 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    太極門 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    波斯貓 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    霸行三千里 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    發達之人 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    早熟 (1974)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    背叛師門 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
  錄音 (1 film)
    蝙蝠大盜 (1948)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)