Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江霞
Kong Ha (1)  ♀
Aliases:  廖瑛瑛





 
Filmography (1967-1991)
 
  演員 (24 films)
    日落春暉 (1967) ... 成至鳳
    紫丁香 (1968) ... 陳碧霞
    劍王子 (1969) ... 王家小妹
    草上飛 (1970) ... 韓小蘭
    狐鬼嬉春 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    春寒 (1979)    
    苦情草 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    兒子的大玩偶 (1983) ... 江太太
    搭錯車 (1983) ... 阿滿之妻
    帶劍的小孩 (1983)    
    安安 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    背影 (1985)    
    國四英雄傳 (1985)    
    台北神話 (1985)    
    我兒漢生 (1986)    
    赤腳天使 (1987)    
    海峽兩岸 (1988)    
    缺角的太陽 (1990)    
    官兵捉強盜 (1991)