Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎燕珊
Eva Lai Yin-Shan  ♀





 
Filmography (1979-2012)
 
  演員 (26 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    樑上君子 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 陸無雙
    布衣神相 (1984) ... 無敵門堂主
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    失婚老豆 (1984)    
    拳擊小子 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    喜寶 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    大男人小傳 (1989)    
    舞台姊妹 (1990) ... 反串小生小雪
    麻衣傳奇 (1990) ... 嫣紅
    黃大仙 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    屍蠱艷譚 (1993)    
    邊城皇帝 (1995)    
    十分鍾情 (2008)    
    桃姐 (2011) ... 本人
    起勢搖滾 (2012)    
  出品人 (1 film)
    狂情殺手 (1995)