Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄔運平
Woo Wan-Ping
 
Filmography (1973-1986)
 
  製片 (2 films)
    香港小教父 (1974)    
    師父教落 (1978)    
  策劃 (28 films)
    猛虎下山 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    香港小教父 (1974)    
    廉政風暴 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    出籠 (1977)    
    被迫 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    打出頭 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    奇招 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    武狀元 (1980)    
    衝破 (1980)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    陰忌 (1982)    
    青提子 (1982)    
    色慾狂魔 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    摸錯骨 (1985)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
  編劇 (2 films)
    龍門秘指 (1976)    
    拍檔闖情關 (1985)