Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅義民
Norman Law Yee-Man  ♂

 
Filmography (2010-2019)
 
  動作設計 (6 films)
    惡棍天使 (2015)    
    天亮之前 (2016)    
    謊言大爆炸 (2016)    
    大轟炸 (2018)    
    飛馳人生 (2019)    
    瘋狂的外星人 (2019)    
  特別視效 (1 film)
    太平輪(上) (2014)    
  導演 (1 film)
    賽車傳奇 (2011)    
  助理指導 (7 films)
    形影不離 (2010)    
    硬漢2 (2011)    
    金陵十三釵 (2011)    
    極速無間 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    一步之遙 (2014)    
    S風暴 (2016)    
  飛車特技 (8 films)
    形影不離 (2010)    
    警察故事2013 (2013)    
    特殊身份 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    特工爺爺 (2016)    
    機器之血 (2017)    
    追龍 (2017)