Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐康泰
Hsu Kang-Tai


 
Filmography (1975-1995)
 
  演員 (28 films)
    楓紅層層 (1975) ... 范曉同
    小女兒的心願 (1975)    
    溫暖在秋天 (1976)    
    梅花 (1976)    
    田園 (1976)    
    星語 (1976)    
    台北77 (1977)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    新雨夜花 (1978)    
    楓林小雨 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    盲女與狗 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    邪魔女 (1982)    
    兩隻老虎 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    天天天藍 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    洪隊長 (1984)    
    天生一對 (1985)    
    跟屁蟲 (1986)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    新搭錯車 (1995)